Boxter

Navzven prijeten za oko, navznoter inovativen
Nova moderna serija traktorjev Boxter moči 18 in 24 KM. Sodobna zasnova, inovativne tehnične rešitve in všečen dizajn. S poudarjeno funkcionalnostjo in okretnostjo odličen na manjših obdelovalnih površinah, v vrtovih, rastlinjakih,...
več »

Euro

Moč, preprostost in učinkovitost
Prepoznavna serija traktorjev Euro z enakim premerom koles na sprednji in zadnji osi, moči 33 in 38 KM. Vodljiv in stabilen traktor za delo na področjih z naklonom. Na voljo tudi verzija s pregibno šasijo, ki omogoča radij obračanja le 1,4m.
več »

Maxter, Cluster

Evolucija traktorjev z enakimi kolesi 
Za traktorje Maxter in Cluster velja, da imajo robustno šasijo, ozek radij obračanja in zmogljive motorje z direktnim vbrizgom moči 48 in 67 KM. Idealni so povsod tam, kjer je v vinogradu ali sadovnjaku zaradi nizkega rastlinja višina za delo omejena.
več »

Star 3050 in Energy

Serija zmogljivih traktorjev za sadjarstvo in vinogradništvo 
Nova generacija specializiranih in zmogljivih traktorjev za sadjarstvo in vinogradništvo, moči 48, 58 in 75 KM. Z odličnim razmerjem med zmogljivostjo, zanesljivostjo in uporabnostjo ter dostopno ceno.  Odlični so  tudi pri bolj splošnih opravilih v kmetijstvu  - predvsem na zahtevnih terenih.
Star 3050 NRG 40V cena za takojšnje plačilo 19.500,00.
Možnost plačila na obroke.

več »

Star 90, 100

Serija vrhunskih sadjarsko - vinogradniških traktorjev  - Star 100 v letu 2011 še zmogljivejši
Načrtovani in razviti za najzahtevnejše intenzivne uporabnike. Star 100 z motorjem Turbo Intercooler moči 96 KM, Star 90 z motorjem Turbo 81,3 KM. Traktorji s poudarkom na varnosti in udobnosti. Star 100 prejel zlato medaljo na sejmu v Gornji Radgoni 2009.
več »

Quasar

Traktor, ki je razred zase
Že četrta generacija iz družine traktorjev Quasar. Kompaktnost mer, nizko težišče in teža razporejena na prednjo in zadnjo os v razmerju 50:50. Z motorjem 82 KM Turbo je Quasar kos vsem terenom. Na voljo tudi v izvedbi Gold Edition.
več »

Transcar

Kompletna ponudba transporterjev z integralnim pogonom

Goldoni je s svojo paleto  traktorjev  serije  Transcar eden od vodilnih ponudnikov  terenskih transporterjev. Transporterji so razviti za potrebe uporabnikov, ki pogosto uporabljajo traktor za transport tovora v hribovitih področjih. V ponudbi je paleta motorjev od 22 do 67 KS ter  toga in pregibna izvedba.
več »